Trots Gooise Meren , , gooisemeren@trotsnl.nl http://gooisemeren.trotsnl.nl/img/logo_transparant.png

John Krabbendam lijsttrekker Trots op Nederland Gooise MerenPERSBERICHT: JOHN KRABBENDAM LIJSTTREKKER TROTS OP NEDERLAND GOOISE MEREN
BUSSUM - John Krabbendam, zittend onafhankelijk raadslid in de gemeenteraad van Bussum, is de lijsttrekker van Trots op Nederland (TROTS) bij de verkiezingen voor de nieuw te vormen fusiegemeente Gooise Meren op 18 november 2015. Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de definitieve kandidatenlijst. Het verkiezingsprogramma is binnenkort al te lezen op de website van TROTS Gooise Meren. TROTS wil zich graag inzetten voor een goede start van de gemeente Gooise Meren en op constructieve wijze met alle andere politieke partijen samenwerken om dit doel te bereiken.
“In de afgelopen anderhalf jaar heb ik getracht om een wezenlijke bijdrage aan de plaatselijke politiek te leveren en te werken aan een constructieve sfeer in de gemeenteraad waarin dit het beste kan slagen. Ik verwacht dat met de steun van de landelijke partij Trots op Nederland nog beter te kunnen realiseren. Daarbij is het behoud van de eigen identiteit van de afzonderlijke woonkernen een belangrijk uitgangspunt, maar ook de Nederlandse indentiteit en cultuur is een belangrijk uitgangspunt waar we trots op moeten blijven”, aldus John Krabbendam.
foto: fractievoorzitter en lijstrekker Trots op NL Gooisemeren